Δημιουργήθηκε σαν ιδέα το 2012 στο σπίτι-στούντιο. Ξεκίνησε τότε να δημιουργείτε ένα ραδιόφωνο από αυτά που μας έλειπαν. Από εκείνα που κάποτε έδιναν τον πρώτο λόγο στον παραγωγό και που έπαιζαν μουσικές από την ευρύτερη  σκηνή. Ένα ραδιόφωνο που δίνει χώρο και χρόνο στις ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Από τότε μέχρι σήμερα περάσαμε πολλά.

Εδώ είμαστε και συνεχίζουμε……

Προγραμμα σταθμου

THEFRIENDS  RADIO LIVE SHOWS

Friends Live Show

Friends Live Show

Από ένα web radio με το όνομα thefriends, δεν θα μπορούσε με τίποτα να λείπει η εκπομπή “ Friends”.

Τι να σας  πρωτοπώ  γι’ αυτήν την εκπομπή και την τρέλα που κουβαλάει….???

Αρχικά θα σας πω ότι αποτελείτε από 6  άτομα, τον Θάνο , τον Μανώλη , τον Ανδρέα , τον Ταξιάρχη, την Γιούλη και την Κέλλυ. Κλινικές περιπτώσεις όλοι τους…. του γιατρού.Είμαστε οι “Friends” , μαζί στο

thefriends radio ….και όποιος αντέξει……

Μουσικές Διαδρομές

Μουσικές Διαδρομές

«Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος», με αυτή την φράση θέλω να σας παρουσιάσω την εκπομπή «Μουσικές Διαδρομές».

Έχοντας σαν οδηγό την μουσική , ταξιδεύουμε παντού , είστε όλοι ευπρόσδεκτοι… καλή ακρόαση!!! Λίγα λογάκια και για την αφεντιά μου , όνομα Ταξιάρχης και προέρχομαι από τον χώρο του ερασιτέχνη ραδιοφωνικού παραγωγού , μεράκι μου η μουσική γενικότερα… Έχοντας πλέον κάποια χρονάκια στο διαδικτυακό ραδιόφωνο μπορώ να σας εγγυηθώ ότι μαζί σας οι «Μουσικές Διαδρομές» δεν θα έχουν τέλος…στο

thefriends radio.

Trouf & Pouf

Trouf & Pouf

Γεια σας, είμαστε οι Trouf και Pouf , δυο φιλαράκια που αγαπάμε την μουσική , το κουτσομπολιό  και γενικά τον σχολιασμό της τρελής καθημερινότητας μας.

Βάζουμε καφεδάκι ή ποτάκι και ξεκινάμε την κουβέντα με πολύ μουσική πάντα.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα στον κόσμο δυο φίλων που κάνουν εκπομπή. Ελάτε να τα πούμε…. μαζί στον

thefriends radio.

Ματιές στις Νότες

Ματιές στις Νότες

Γεια σας, είμαι η Κέλλυ και μ’ αρέσει να ζω στον δικό μου μοναδικό και παραμυθένιο κόσμο μου…..!!!Σ’ ένα κόσμο γεμάτο με μουσική και θετική διάθεση!!!

Η μουσική για εμένα είναι πάθος , ταξίδι , επανάσταση , οξυγόνο ……. με μια λέξη έρωτας!!!  Παρεούλα θα είμαστε μαζί στην εκπομπή “ Ματιές στις Νότες”. Τι μουσική θα ακούμε? Ελληνικό έντεχνο , ποπ και ροκ Ελληνικό και ξένο από την δεκαετία του ’60 μέχρι και σήμερα…..
Συντονιζόμαστε όλοι στο thefriends radio.

May the rock be with you

May the rock be with you

Γεια σας, είμαι ο Μάνος κι όπως καταλάβατε από τον τίτλο της εκπομπής αλλά και την εικόνα της είμαι φαν του Star Wars, όπως είμαι και φαν της κλασικής ροκ σκηνής, μαζί κάθε Παρασκευή θα μαθαίνουμε την ιστορία των σημαντικότερων ροκ συγκροτημάτων αλλά και τραγουδιστών, ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους!!!!!!!

thefriends radio

Αφιερωμένο Εξαιρετικά

Αφιερωμένο Εξαιρετικά

Στην τυχαία συνάντηση, στο προγραμματισμένο ραντεβού, πάντα εδώ και πάντα εκεί, τόσο ίδια και τόσο διαφορετικά… Αφιερωμένο Εξαιρετικά….

thefriends radio

Χάντρα στο κομπολόϊ σου

Χάντρα στο κομπολόϊ σου

Χάντρα στο κομπολόϊ σου από το τραγούδι του Γιώργου Νταλάρα… κάθε παρασκευή θα έχουμε αφιέρωμα σε έναν Έλληνα τροβαδούρο! σας περιμένω όλους… με πολλές εκπλήξεις… μόνο εδώ….

thefriends radio

The Wolves of Roads

The Wolves of Roads

CHILL OUT μουσικές που σε ταξιδεύουν μαζί με την δίτροχη αγαπημένη σε τόπους γεμάτους μυστήριο και ομορφιά και συνθέτουν μια καταπληκτική ταινία ! ! ! ΜΟΥΣΙΚΗ – ΜΗΧΑΝΗ – ΤΑΞΙΔΙ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, εδώ στους

THE WOLVES OF ROADS μόνο στον…..

thefriends radio