Μια γυναίκα με μια «αδιανόητη» φωνή. Με μια αδιανόητη στόφα γνήσιας ροκ σταρ. Με μια «λάμψη» γύρω της κάθε φορά που έπιανε το μικρόφωνο. Η Dolores O’Riordan πέθανε σε ηλικία μόλις 46 ετών, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες μέχρι στιγμής για τα αίτια του θανάτου της.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Dolores O’Riordan. Ο οποίος διευκρίνισε πως η -μόλις 46 ετών- τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή στο Λονδίνο.

Η 46χρονη τραγουδίστρια κατάγονταν από την πόλη Limerick της Ιρλανδίας και έκανε τεράστια, παγκοσμίου επιπέδου επιτυχία ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος Cranberries, κυρίς κατά την δεκαετία του 1990.

Η δήλωση του ατζέντη της αναφέρει: «Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Cranberries, από την Ιρλανδία, βρισκόταν στο Λονδίνο για μια σύντομη ηχογράφηση. Δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή«.

Ο ίδιος προσέθεσε: «Τα μέλη της οικογένειάς της άκουσαν συντετριμμένα τα νέα και ζήτησαν δικακριτικότητα αυτές τις δύσκολες ώρες«.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Dolores . . . . .